03 augusti 2021

GetriX.sE

Min egen lilla värld

Trike

Billig Trike som man monterar själv…=)  ca 5000:-

Elmotor till Bakhjulet…=)  Med variabel effekt och variabel Volt tal in..=)  ca 3800:-

Batteri Pack med laddare som gör att den rör på sig ordentligt..=)  ca 5000:-

Totalt så blir det ett ca pris på 13800:- för en komplett trike som man monterar ihop själv…  och som klarar av hastigheter upp till 60km/h

20120907:  Har monterat på en elmotor på min nuvarande liggcykel…=)  och ska beställa batteri nu med….  så har vi iaf kommit en bit på den vägen. Det är inte en trike men 2 hjul är kul det med..=)

Ska ta lite bilder på hur det ser ut sen när det är monterat och klart…=)

20120629: ritningar

20120608-09:
Vi har kommit en bit på vägen… och börjat bygga 2st prov cyklar..

20120507: Har fått lite blodad tand efter ett par turer på min liggcykel…=) Så fort det kommer in lite pengar så ska det fixas med anförskaffning av material.
Har även börjat fundera på hur jag ska modifiera ritningarna som jag har… ska jag ha direkt eller indirekt styrning?… osv.. vilken storlek på hjul ska jag ha… ska jag göra en cykel kärra med… och isåfall hur ska den se ut?? många frågor just nu som snurrar..=) men intressant ska det bli… kommer att lägga upp bilder på bygget när vi börjar med det..=)

20120408:Projektet har hamnat lite i en svacka.. =( Har flyttat bland annat.. och sen så har min Ambulans tagit rätt mycket av min tid… men ska försöka få till en ny tändning på detta snart.. ska börja med att skriva ut ritningarna och börja jaga fatt i material för att ha nått att svetsa ihop… svenskt

Sen blir det till att jaga fatt i nån som har svets och lust att hjälpa mig lite..=)

20110530: Har varit i Danmark en vända och sett lite andra 3-hjulingar med packlådor/godslådor fram på..=) såg lite intressant ut.. får la se om det kanske finns nått av det som man skulle kunna föra över till en liggcykel..=)
Snart dax att börja bygga… har material till att bygga en iaf… och har kollat efter en lackerare..=) och även en firma som kanske kan hjälpa oss med att fixa fram hjul till framänden..=)

20110521: Så fräsig skulle den kunna bli..=)
Lite bilder från andra fräsiga liggcyklar från nätet..=)
http://galleri.getrix.se/#!album-31

20110430:
Materialet kommer att bli stål på den/de första iaf… mest för att testa och se om vi ”fixar” att bygga egna hojjar. Håller nu febrilt på och letar efter cyckel delar/hjul/växlar för projekten. Får nog strax börja fundera på att starta upp en bild dagbok för projektet. Och kanske även filma lite när vi svetsar och dylikt..=)

20110424:
Dåså…! Då var det dax att börja planera att bygga en liggcykel trike..=)
Har köpt lite ritningar på nätet som jag ska kolla över tillsammans med Rickard…

Tanken är att jag Rickard och Mackan ska bygga oss varsin… så här kommer det nog att komma upp lite bilder och annat mys under byggets gång…

Först så måste vi börja med att jaga ifatt lite material.. helst aluminium… (har redan frågat min syster om hon vill svetsa ihop det hela)
Så det börjar dra ihop sig då..=)

Share

Lämna ett svar

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.