Biljävel!

Mercedes ambulansen håller på och är motsträvig som faan….allting är loss bultat nu ska skiten bara NER!!!  tyvärr så sitter det ett avgassytem i vägen som håller på och trilskas…  i morgon så ska jag leta upp vinkelslipen och sen så blir det till att kapa av skiten… Och om Katalysatorn bråkar…  så ryker den med…  den faan!

Får jag bara ner kardanen så kan jag skicka iväg den på reparation… så man kan köra biljävlen igen. Hoppas bara man hinner göra allt detta färdigt innan det där vita skiten från skyn kommer…

Helgen är räddad iaf…  jag har en kardan som ska ner….   en jetta som däcken ska bytas på..  och se om hjul lagerna är kassa eller inte…  och sen ska jag nog ta och byta fronten på jettan och kanske om jag har tid/möjlighet så ska jag se om man kan montera bort kofångarn fram på reservdels bilen och förbereda den för en flytt till den andra..! Med andra ord…  helgen är räddad…

 

Share